Skip Navigation
 
http://www.dvdcdfabriek.nl/CD-DVD-aanbieding.htmDe DVD - CD Fabriek BV
Postbus 10009
6000 GA Weert

T: +31 (0)495-564145
F: +31 (0)495-562514


E: info@cdfabriek.nl  

DVD R Duplicaties

Voor de kleinere oplages tot 500 stuks is het interessant om de DVD-r te overwegen. Heeft u slechts enkele stuks van een DVD nodig dan kunt u bij de CD-DVD Fabriek terecht om uw eigen DVD te laten dupliceren. U dient rechthebbende te zijn van uw eigen DVD. Indien het gaat om een audio DVD verzorgen wij de STEMRA aanvraag voor u. Meer informatie m.b.t. muziekrecht en STEMRA vind u op onze buma/stemra pagina.

Naast de productie van de DVD besteedt de CD-DVD Fabriek veel aandacht aan de verpakking en het drukwerk van de DVD-r. Er zijn vele mogelijkheden om uw DVD-r een unieke uitstraling te geven. Kijk voor voorbeelden op de verpakkingen pagina.

U kunt gebruik maken van de mastering service van de DVD Fabriek om uw DVD-R op een professioneel niveau te tillen.  Voor DVD-R duplicatie gebruiken wij hoogwaardige zilver/blauw DVD's.

   
Prijslijst DVD-R Producties op aanvraag via sales@cdfabriek.nl
 

Ook verkrijgbaar: Blanco DVD-R met opdruk

Met een DVD-(re)writer kunt u zelf de data/muziek aan uw DVD-r toevoegen. Hierdoor is het mogelijk direct wijzigingen op uw DVD-r's door te voeren zonder dat een hele partij onbruikbaar wordt door onjuiste of gedateerde informatie.

Laat u over de exacte mogelijkheden en prijzen persoonlijk informeren door onze medewerkers!

 
 
« ga terug|print|vertel kennis